EUR

DinaBase7 – Het alternatief voor kleefcrème

DinaBase7 wordt aangebracht op onderkaakprothesen Als u een kunstgebit draagt, weet u dat het vinden van het juiste hechtmiddel een voortdurende strijd kan zijn. Conventionele kleefcrèmes voor kunstgebitten beloven een sterke grip, maar kunnen deze belofte vaak niet waarmaken. Dit is waar DinaBase7 in het spel komt en een oplossing biedt.

DinaBase7 is een tijdelijke, zachte relining voor kunstgebitten die tot 7 dagen op zijn plaats blijft. Dit is aanzienlijk langer dan de typische houdbaarheid van 1-2 dagen van conventionele prothesecrèmes. Dit betekent dat één tube DinaBase7 voldoende is voor 1-2 maanden, waardoor het een kosteneffectieve optie is.

Het echte voordeel van DinaBase7 is echter de unieke samenstelling. In tegenstelling tot traditionele kunstgebitcrèmes, die voornamelijk uit was en minerale oliën bestaan, is DinaBase7 gemaakt van een thermoplastisch materiaal. Dit materiaal wordt vaak door tandartsen gebruikt om kunstgebitten opnieuw te bekleden. Het wordt verwarmd zodat het een gelachtige substantie wordt die de opening tussen het tandvlees en het kunstgebit volledig opvult. Eenmaal afgekoeld wordt het een zachte maar duurzame bekleding die zich aanpast aan het tandvlees en een zuignapeffect creëert dat de prothese stevig op zijn plaats houdt.

Deze volledige relining van de prothese zorgt ervoor dat er geen drukpunten ontstaan ​​en dat er geen voedseldeeltjes onder de prothese kunnen blijven steken. Dit betekent dat DinaBase7 een comfortabele en veilige pasvorm biedt voor dragers van kunstgebitten, zonder dat het vaak opnieuw moet worden aangebracht.

Bovendien is DinaBase7 eenvoudig in gebruik. Verwarm het materiaal eenvoudigweg in water, breng het aan op de prothese en laat het afkoelen. Herhaal dit proces één keer per week of indien nodig. Zo simpel is het.

Over het geheel genomen is DinaBase7 een revolutionair alternatief voor conventionele zelfklevende crèmes. De unieke samenstelling en de houdbaarheid van 7 dagen maken ze tot een echt alternatief voor kunstgebitdragers die een comfortabelere en veiligere pasvorm willen.

Als u het beu bent om voortdurend met traditionele kunstgebitcrèmes om te gaan, probeer dan DinaBase7 .